SERVICII

Go to TRANSPORT INTERNATIONAL

TRANSPORT INTERNATIONAL

Asiguram transportul in siguranta a marfurilor catre toate destinatiile din Europa cu ajutorul unei flote de ultima generatie si a soferilor experimentati.

Go to LOGISTICA SI SPEDITIE

LOGISTICA SI SPEDITIE

Oferim servicii de intermedieri si consultanta de specialitate in expeditii rutiere pentru orice tip de marfa si orice destinatie, pe rute interne sau externe.

Go to AGRICULTURĂ

AGRICULTURĂ

Firma noastra si-a indreptat intersul spre cultivarea si comercializarea cerealelor, atat pe piata interna cat si pe cea externa. Oferim o gama larga de cereale.

“Dezvoltam strategii care sa indeplineasca cerintele exigente , oferind servicii care sa deserveasca afacerilor complexe ale clientilor nostri”

DESPRE NOI

SCURT ISTORIC

SC TUTU TRANS SRL a fost infiintata in anul 2000 si este o societate cu capital integral privat, care are ca obiectiv principal de activitate “Transportul intern si international de marfuri” si in plan secundar, agricultura. Politica noastra de functionare se concentreaza pe consolidarea zilnica a unor relatii de parteneriat durabile. Ne dorim un mediu de afaceri bazat pe incredere, respect si profesionalism. In consecinta, reprezinta o prioritate pentru noi, a dispune de personal calificat in domeniu si de masini noi, sigure, rapide si perfect adaptate fiecarui tip de marfa, pentru a satisface corespunzator exigentele clientilor nostri. Datorita preocuparii constante pentru a raspunde prompt si rapid cerintelor unice a clientilor, cream solutii personalizate de transport si oferim servicii integrate de distributie, in orice regim. Am reusit sa dezvoltam colaborari cu mari producatori din Europa, onorand servicii de calitate la preturi competitive.

VALORILE COMPANIEI

Dorinta noastra de a ne remarca si a aduce acel plus de valoare, intr-un mediu extreme de competitiv, a pus bazele unui set de principii ce fundamneteaza activitatea noastra zilnica. Reperele cheie care ne ghideaza sunt:

PROMPTITUDINE

Livrarea in parametrii indicati de client reprezinta o prioritate si este realizata prin intermediul flexibilitatii flotei si a activitatii de management

EFICIENȚĂ

Obtinem eficienta prin utilizarea tehnologiei pentru monotorizarea flotei cat si perfomanta oferita de flota de ultima generatie

SIGURANȚĂ

Garantăm integritatea transporturilor și dispunem de o asigurare globală CMR pentru toate tipurile de transporturi

PROFESIONALISM

Calitate ce se reflecta in dotarea tehnica a flotei cat si a personalului

Contact

Transportam spre viitor!