martie 21, 2018

Agricultura

SC TUTU TRANS SRL, incepand cu anul 2011, si-a extins operatiunile in sectorul agriculturii.

Firma noastra si-a indreptat interesul spre cultivarea si comercializarea cerealelor, atat pe piata interna cat si pe cea externa. Cerealele cultivate sunt: porumb, floarea-soarelui, soia, grau, orz si  rapita.

Fiind o firma inca in stagiul prematur de dezvoltare , cu un potential  care astepta sa fie explorat prin intermediul proiectelor aflate deja in stagiul de implementare. Din dorinta de a obtine recolte sanatoase, bogate si calitative, toate procesele se realizeaza prin supravegherea constanta, indeaproape, a fiecarui stagiu. Totodata, selectionarea soiulior cat si a tratamentelor aplicate acestora este stricta, realizata in parteneriat cu colaboratorii nostri, cu expertiza in domeniu. In prezent, dispunem de utilaje performante care cu ajutorul carora pamanturile sunt arate, discuite, semanate.

Ramura in proces de dezvoltare este sectorul de conditionare si depozitare. Astfel, dorim sa crestem cantitate de cereale produse, iar, prin integrarea si diversificarea servicilor sa indeplinim in totalitate cerintele clientilor in legatura cu produsul finit.

De asemenea, avem capacitatea de a efectua si prestari servicii pentru persoane fizice si juridice, cat si a achizitiona cereale.

Ne castigam increderea prin servicile pe care le oferim si cerealele de calitate superioara!